Cum Sensu adviseert u bij de aanpak en preventie van veelvoorkomende en complexe criminaliteit, zoals ondermijning, cybercrime en financiële criminaliteit. Publiek-private samenwerking is hierbij vaak de insteek. Naast langer lopende adviestrajecten, is advies op ad hoc basis altijd mogelijk en is er altijd ruimte voor een spoedverzoek.
Cum Sensu is onderdeel van een breed netwerk van specialisten op het gebied van cybersecurity. Deze specialisten willen zich inzetten voor het cyberweerbaar maken van het MKB. Dit doen wij gezamenlijk, met behulp van onder andere
- awareness trainingen voor medewerkers en bestuur
- cybercrisisoefeningen, waaronder ook purple-teaming
- pentesten, phishing-simulaties
- implementatie van wachtwoordmanagers en andere technische ondersteuning
- o-metingen en ondersteuning bij self-assessment
De visie is holistisch. Een enkele training of pentest zal u niet weerbaarder maken. Daarom kijken wij graag samen met u naar wat er echt nodig is om weerbaarder te worden en welke risicos daarbij nog acceptabel zijn. Aan het samenwerkingsverband nemen zowel ethisch hackers als juristen en beleidsmedewerkers deel, zodat u op maat advies kunt krijgen. Meer weten?
Cum Sensu verzorgt opleidingen voor overheden, advocaten, rechters en opsporingsambtenaren op het gebied van ondermijning, straf(proces)recht, cybercrime en digitale opsporing. Daarnaast treedt Cum Sensu graag op als gastdocent op Hogescholen, geeft lezingen en workshops. Op verzoek worden opleidingen voor u op maat gemaakt. De onderwerpen kunnen meer juridisch of meer praktisch worden benaderd. Cum Sensu werkt regelmatig voor de Academie voor de Rechtspraktijk, Academy of European Law en andere opleidingsinstituten en is als expert opgenomen in een tender van de Council of Europe op de terreinen cybercrime en digitale opsporing, publiek-private samenwerking en internationale samenwerking.
Kijk bij de agenda voor geplande opleidingen en congressen waar u Cum Sensu kunt tegenkomen.
Voor lezingen en workshops wordt een standaard-tarief gehanteerd.
Als pilotcoördinator ondersteunt Cum Sensu de organisatie van re_B00TCMP, een event speciaal voor jongeren met interesse én skills op het gebied van IT. Daarnaast wordt samengewerkt met onder andere gemeenten en politie aan nieuwe en innovatieve interventies voor jeugd en cybercrime, worden opleidingen, lezingen en workshops gegeven op het gebied van internet rechercheren, cybercrime, digitale opsporing en cybersecurity, en is Yolanda aangesteld als kennismakelaar voor SPRONG, het Cyberweerbaarheidstraject vanuit NHL Stenden, De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences en Saxion University of Applied Sciences.
In het havengebied wordt momenteel gewerkt aan het vergroten van de cybersecurity van het MKB en aan het weerbaarder maken tegen ondermijning.
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op de website te optimaliseren. Als u het gebruik van cookies accepteert, kunnen uw gegevens gecombineerd worden met de gegevens van andere gebruikers.